Wij zijn Synned!

SYNSKI

Ieder jaar gaan wij in maart met z’n allen op skireis naar Oostenrijk. Dit is altijd weer een groot event, waarbij zowel het skiën als het après-skiën erg gewaardeerd worden. Afgelopen maart zijn wij met z’n allen naar het plaatsje Fiss in Oostenrijk geweest, dit was wederom weer erg gezellig. We kijken nu al weer uit naar het volgende skitripje!

SYNBIER

Hoe kunnen we ons 10-jarig jubileum op originele wijze vieren… Met die vraag in het achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans binnen SynGroup op het idee om een eigen jubileum bier te gaan brouwen. En goede ideeën… die brengen we graag tot uitvoering. Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een groot succes. Dat smaakt naar meer! Zie https://www.synbier.nl voor meer informatie.

ZOMERUITJE

Ieder jaar gaan we net voordat iedereen vakantie heeft met z’n allen een leuke activiteit doen. Zo zijn we al eens gaan klimmen in het hoogste klimbos van Nederland, hebben we gewaterskied en zijn we quad en buggy gaan rijden. Dit jaar werd het begin van de zomervakantie gevierd bij Villa on the Beach. We hebben genoten van het Powerkiten, Dakar on the Beach en de Big Bike Experience. De dag werd goed afgesloten met een heerlijke BBQ en SynBier op het strand!

KROATIË

Voor ons 10 jarig jubileum werd groots uitgepakt vorig jaar. Ter ere van ons tienjarig bestaan zijn we met z’n allen op vakantie geweest naar Kroatië. Zo hebben we de hoofdstad Split bezocht. Met 14 powerboten naar het feesteiland Hvar geracet en hebben een zeiltocht gemaakt over de adriatische zee. Natuurlijk hebben we genoten van het heerlijke weer…

BIERPROEVERIJ

Binnen de Syngroup bevinden zich verschillende bier liefhebbers. We brouwen daarom niet alleen ons eigen SynBier, maar we organiseren ook vaker een bierproeverij. Onze laatste bierproeverij was bij de Boterhal in Breda. Het was een gezellige avond, waarbij we genoten van lekkere tapas hapjes en een heerlijk biertje.

KERSTBORREL

Ieder jaar sluiten wij het jaar samen af met een gezellige borrel en overnachting ergens in Nederland. Afgelopen kerst waren wij te gast bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Waar we dit jaar naar toe zullen gaan blijft nog even een verassing!

SynnedBVWij zijn Synned!