Wij zijn Synned!

SYNSKI

Ieder jaar gaan wij in maart met z’n allen op skireis naar Oostenrijk. Dit is altijd weer een groot event, waarbij zowel het skiën als het après-skiën erg gewaardeerd worden. Afgelopen maart zijn wij met z’n allen naar het plaatsje Fiss in Oostenrijk geweest, dit was wederom weer erg gezellig. We kijken nu al weer uit naar het volgende skitripje!

SYNBIER

Hoe kunnen we ons 10-jarig jubileum op originele wijze vieren… Met die vraag in het achterhoofd kwam een klein groepje consultants en bierfans binnen SynGroup op het idee om een eigen jubileum bier te gaan brouwen. En goede ideeën… die brengen we graag tot uitvoering. Het eerste SynBier was niet alleen een feit, maar bleek ook een groot succes. Dat smaakt naar meer! Klik hier en lees meer over ons SynBier.

ZOMERUITJE

Ieder jaar gaan we net voordat iedereen vakantie heeft met z’n allen een leuke activiteit doen. Zo zijn we al eens gaan klimmen in het hoogste klimbos van Nederland, hebben we gewaterskied en zijn we quad en buggy gaan rijden. Dit jaar werd het begin van de zomervakantie gevierd bij Villa on the Beach. We hebben genoten van het Powerkiten, Dakar on the Beach en de Big Bike Experience. De dag werd goed afgesloten met een heerlijke BBQ en SynBier op het strand!

DERDE LUSTRUMREIS MALTA

Om ons 15-jarig jubileum te vieren is er groots uitgepakt: we zijn een week lang, met zijn allen naar zonnige Malta geweest. Alle highlights hebben we gezien en gedaan, zoals de hoofdstad Valletta, met een speedboot naar Blue de Lagoon, een wandeling door Medine, gegeten op geweldige plekken en een hilarische jeep tour over het eiland Gozo. Natuurlijk hebben we genoten van het heerlijke weer…

BIERPROEVERIJ

Binnen de Syngroup bevinden zich verschillende bier liefhebbers. We brouwen daarom niet alleen ons eigen SynBier, maar we organiseren ook vaker een bierproeverij. Onze laatste bierproeverij was bij de Boterhal in Breda. Het was een gezellige avond, waarbij we genoten van lekkere tapas hapjes en een heerlijk biertje.

KERSTBORREL IN STIJL

Ieder jaar sluiten wij het jaar samen af met een gezellige kerstborrel. Soms ergens in Nederland met overnachting en dan weer gezellig op kantoor in Eindhoven. Waar we dit jaar zijn is nog even een verrassing!

SynnedBVWij zijn Synned!