Traineeships

Ben jij net afgestudeerd aan een milieu gerelateerde opleiding en/of heb jij affiniteit met milieu? En ben je opzoek naar een vaste baan? Synned gaat jou opleiden tot toezichthouder en/of vergunningverlener milieu.

Leer on the job

 

In de praktijk leer je vaak het meest! Daarom ga jij samen met een van onze senior adviseurs op pad en gaat hij of zij jou alle kneepjes van het vak leren. Zo ga je bijvoorbeeld mee het erf op bij een agrariër en controleer je of alles conform vergunning gebeurd. Bij een overtreding ga je in gesprek, helpt dat niet leg je een boete op.

Wist je dat een controle voor ¾ uit voorbereiding bestaat. Vanuit kantoor bereidt je je voor. Met behulp van luchtfoto’s, dossiers, wetgeving etc. zorg je dat je weet waar je over hebt als je op het erf staat. Je gaat heel veel leren, feitenkennis is erg belangrijk.

Uiteraard is niet alles vanuit de praktijk te leren. Je zult je ook moeten verdiepen in de wet- en regelgeving. Hiervoor krijg je opleidingen/cursussen op maat aangeboden.

Kortom, jij gaat een echt vak leren waar veel vraag naar is. Je krijgt van ons meteen een contract, je gaat dus betaald leren.

Wil jij graag meer weten? Bel dan met één van onze medewerkers op 06-12442945 of mail naar jan.van.der.ros@synned.nl. We hebben nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

GROEI VAN JUNIOR TOT SENIOR

Bij Synned krijg je de vrijheid om je te ontwikkelen van junior tot senior. Wij zijn een ambitieus en hecht team, waarbij ruimte is voor een gezonde dosis humor. We houden kennismeetings, gaan een keer per jaar skiën en we brouwen ons eigen SynBier!

SynnedBVTraineeships