Synned

Harmonie tussen Ruimte, Milieu en Maatschappij!

Bij Synned omarmen we onze rol als professionals in de fysieke leefomgeving, en we erkennen de verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op onze samenleving. Ons engagement in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) strekt zich uit van duurzaamheid tot het welzijn van onze collega’s en de bredere gemeenschap.

Duurzame Thema's Beste werkgever Goede doelen

Ontdek hoe Synned het verschil maakt in de fysieke leefomgeving:

Duurzaamheid en Ruimtelijke Ordening

Ons kantoorpand uit 1930 heeft energielabel A++, is gasloos, en voorzien van zonnepanelen. Maar onze passie voor duurzaamheid gaat verder dan ons eigen kantoor. We adviseren klanten over duurzame oplossingen voor een betere toekomst, met een focus op energie-efficiëntie en milieuvriendelijke ontwikkeling.

Elektrische auto’s, fietsplan en een NS BusinessCard

Naast onze elektrische auto’s en 6 laadpalen bieden we ook een fietsplan aan, waarbij collega’s worden aangemoedigd om duurzame vervoermiddelen te gebruiken. Bovendien faciliteren we het gebruik van het openbaar vervoer met een NS BusinessCard.

Sportactiviteiten

Blije en gezonde medewerkers zijn voor ons essentieel. Daarom organiseren we diverse sportactiviteiten zoals SynRun, SynPadel, SynBike, SynBootcamp en SynSki. Door actief bezig te zijn, stimuleren we een gezonde levensstijl en teambuilding.

Health

Bij Synned geven we om het welzijn van onze collega’s. We bevorderen gezonde eetgewoonten en bieden onze collega’s de mogelijkheid om gedurende hun werkdag aan hun dagelijkse portie groenten en fruit te komen. Ons kantoor is daarnaast ook uitgerust met zit-sta bureaus en ergonomische stoelen, omdat we het welzijn van onze collega’s hoog in het vaandel dragen.

Milieubewuste Keuzes

Wegwerpbekertjes hebben we bij Synned nooit gehad. We omarmen herbruikbare mokken en streven naar milieubewuste keuzes, niet alleen intern maar ook in samenwerkingen met merken die onze visie delen.

Zero Pestgedrag en Speak Up Mentaliteit

Bij SynTouch streven we naar een werkomgeving vrij van pestgedrag en moedigen we onze medewerkers aan om hun stem te laten horen. We geloven in open communicatie en respectvolle omgang met elkaar.

Innovatief en Verantwoord Ondernemen in het Hart van Synned

Bij Synned combineren we innovatieve technologie met een sterke maatschappelijke focus. Onze vooruitstrevende benadering zorgt voor een positieve afdruk op de wereld, en we blijven streven naar nieuwe manieren om harmonie tussen ruimte, milieu en maatschappij te bevorderen.

Beste Werkgever

Met trots zijn we opnieuw bekroond als Beste Werkgever met een indrukwekkende score van een 8,9! Bij Synned streven we ernaar niet alleen uit te blinken als werkgever, maar ook om onze maatschappelijke impact continu te verbeteren. Jaarlijks meten we de feedback van onze collega’s om onze duurzame bedrijfsvoering verder te versterken.

Testimonials

Synned biedt niet alleen carrièremogelijkheden maar ook een gezonde en sportieve cultuur.

Anouk Toezichthouder Milieu

Als milieuprofessional voel ik me trots om deel uit te maken van een bedrijf dat duurzaamheid niet alleen predikt maar ook praktiseert.

Michiel Toezichthouder Milieu

Het fietsplan van SynTouch verbetert mijn gezondheid. Fietsen is een dagelijkse bron van energie!

Hans Toezichthouder Milieu

Goede Doelen

Bij Synned zijn we trots op onze bijdrage aan goede doelen. Met sponsoring van organisaties zoals ALS, Villa Pardoes, Ruby Rose, blinde geleide honden, en het Leger des Heils willen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

adminMVO