Cursusaanbod Agrarisch 2021

Belangrijke informatie

  • 6 juli
  • 09.00 - 16.00 uur
  • Schijndel
  • €395,- (excl btw) incl. lunch.
  • Agrarische (en industriële) toezichthouders
  • Basiskennis Activiteitenbesluit milieubeheer gewenst!

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepshalve kennis wil hebben van de agrarische milieuwet- en regelgeving met betrekking tot veehouderijen. Dit kunnen ervaren agrarische toezichthouders werkzaam (in vaste dienst dan wel op detacheringsbasis) bij omgevingsdiensten zijn, maar ook industriële toezichthouders die hun kennis willen verbreden naar agrarisch toezicht en handhaving. Enige basiskennis van het Activiteitenbesluit milieubeheer is gewenst. Uiteraard zijn agrarische milieuvergunningverleners ook van harte welkom. Cursisten prijzen ons over de diepgang en detailniveau van deze cursus welke direct in de praktijk toegepast kan worden.

Aanmelden?

Inschrijven kan via onderstaande link:

Praktijkdag Luchtwassystemen

Wegens grote belangstelling hebben we een extra praktijkdag luchtwassystemen ingepland op dinsdag 6 juli!

Kennis en ervaringen delen doen we graag bij Synned! Niet alleen rechtstreeks op de werkvloer bij onze opdrachtgevers, maar ook via het op locatie verzorgen van trainingen en cursussen op gebied van de fysieke leefomgeving. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de uitvoering van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Daarom organiseren wij op dinsdag 6 juli de praktijkdag luchtwassystemen. Deze dag organiseren wij in samenwerking met de firma Farm Air en vindt plaats op hun locatie in Schijndel. De ochtend zal worden besteed aan praktijkvoorbeelden met documentatie en beeldmateriaal. Hierbij zullen problemen en belangrijke aandachtspunten met betrekking tot vergunningverlening en toezicht & handhaving worden besproken. Dit vanuit het perspectief van de vergunningverlener/handhaver, maar ook van de luchtwasserproducent. Na de lunch is het de bedoeling om een agrarisch bedrijf te bezoeken met een luchtwassysteem in aanbouw. Mocht die mogelijkheid er niet zijn dan zal een rondleiding op de locatie van Farm Air plaats vinden.

Door het volgen van onze cursus bent u weer helemaal bij!

Docenten

De cursusleider Michiel Migchelbrink is werkzaam bij Synned en kan worden aangemerkt als zeer ervaren toezichthouder in het agrarische werkveld. 

Tijdsduur

Inloop vanaf 09.00 uur, start 09.30 uur en einde rond 16.00 uur. Voor koffie, thee, fris en lunch wordt gezorgd.

Contact

Meer weten over onze trainingen & cursussen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
SynnedBVCursusaanbod Agrarisch 2021